Shperndaje në Facebook.

Ushtrimet më të mira për të qëndruar në formë gjatë verës

Stina e verës është koha kur ju duhet të qëndroni në formë.

Sipas hulumtimeve të fundit stërvitja në mënyrë grupore është më efektive se noti dhe vrapimi për një trup më të mirë.

“Ushtrimi në grup është bërë më përfshirës dhe i disponueshëm. Ka diçka që i përshtatet secilit prej moshave, gjinisë dhe aftësive të ndryshme”, thotë Ross Perriam.

“Puna jashtë jep një sfidë me terrenin gjithnjë në ndryshim”, thotë Ross.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close