Shperndaje në Facebook.

Vajza mos shkoni në këtë vend, pikërisht këtu janë përdhunuar 75% e femrave në botë

OKB bën thirrje që në Liberi t’i jepet fund mosndëshkimit të agresorëve që përdhunojnë vajzat e reja.

Pikërisht në këtë vend janë përdhunuar tre të katërtat e femrave dhe nga 800 raste vetëm, 34 prej tyre janë ndëshkuar në vitin 2015.

Siç raportohet mes viktimave seksuale në Liberi, shumica dërrmuese janë të mitur.

Sipas raportit të Misionit të OKB-së në Liberi dhe Zyrës së Komisionarit të Lartë për të Drejtat e Njeriut, përdhunimi është bërë krimi i dytë serioz më i raportuar në Liberi.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close