Shperndaje në Facebook.

Zhdukni dhjamin e barkut me vetëm 2-4 min si ky ushtrim cdo ditë, Ja plani 28 ditor që duhet të ndiqni

Sfida 28 ditore e plankut: Dobesoni barkun e shëndoshë per 2-4 minuta!

Shumë burra dhe gra mendojnë se barku i tyre i shendoshe u jep shumë vështirësi dhe duan të gjejnë një ushtrim që funksionon me të vërtetë, dhe nuk merr shumë kohë nga dita e tyre.

Do te lumturoheni kur te mesoni rreth ketij ushtrimi i cili zgjat 2-4 minuta,i cili mund t’ju ndihmojë të eleminoni yndyren rreth barkut.

Duke e bere kete lloj ushtrimi prej 2-4 minutash çdo ditë,kjo do te shkrije yndyrën e barkut tuaj, transmeton 10gjera.com.

Sfida fillon në javën e parë me vetëm 30-45 sekonda,dhe me pas vazhdon me 3-4 minuta.

Edhe pse kjo sfidë zgjat vetëm një muaj, duhet të vazhdoni stervitjen në rutinën tuaj të përditshme sapo të përfundoni sfidën.

Shperndaje në Facebook.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close